DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/DNB renoveert hoofdkantoor

DNB renoveert hoofdkantoor

DGMR werkt samen met De Nederlandse Bank (DNB) voor de realisatie van haar renovatieplannen voor het hoofdkantoor aan het Frederiksplein in Amsterdam.

Renovatie DNB naar een open, duurzaam en toekomstbestendig gebouw Voorlopig Ontwerp | Renovatie DNB te Amsterdam | Mecanoo Architecten | 29.10.19

Open, duurzaam en toekomstbestendig

Het DNB-gebouw is na ruim vijftig jaar toe aan een grondige renovatie. Het gebouw is technisch op en niet duurzaam. Het hoofdkantoor van DNB wordt een open, duurzaam en toekomstbestendig gebouw dat in verbinding staat met de maatschappij. Het pand wordt publiek toegankelijk en als financieel economisch kennis- en informatiecentrum verbonden met de stad Amsterdam. De renovatie is er op gericht om een toekomstbestendige huisvesting te realiseren: toegankelijk, flexibel te gebruiken, duurzaam, energiezuinig en passend bij een publiek-maatschappelijk instituut als DNB.

 

Achterzijde van renovatie gebouw DNB

Onze adviseurs

Erik Cremers - DGMR

Erik Cremers

Adviseur bouwfysica

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.