DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/DGMR sponsort de ‘stiltefotograaf’ Ursula Jernberg

DGMR sponsort de 'stiltefotograaf' Ursula Jernberg

Hoe breng je stilte onder de aandacht? Fotografe Ursula Jernberg gaat een fotoserie maken op de stilste plek op aarde. DGMR sponsort dit project, onder andere omdat wij provincies adviseren over stiltegebieden in Nederland.

Fotograaf Ursula Jernberg in IJsland gaat de stilste plek op aarde vastleggen Foto: Ursula Jernberg

De stilste plek op aarde

Mensen hebben stilte nodig. Ursula Jernberg ontdekte dit voor zichzelf tijdens een eerdere reis naar Noorwegen. Stilte helpt om onszelf op te laden, om gezond te blijven. We moeten dus zuinig zijn op stille plekken. En daar is actie voor nodig. Ursula Jernberg gaat de stilste plek op aarde vastleggen en de foto’s in Nederland ten toon stellen.

DGMR is hoofdsponsor van dit unieke project. Wij werken dagelijks met geluid, akoestiek en stilte. We werken aan duurzame vormen van mobiliteit, wonen en bedrijvigheid, maar dan wel mooier, schoner én stiller. Onze adviezen houden bijvoorbeeld geluid van industrie binnen de perken, creëren comfortabele werkplekken in kantoren en helpen Nederland aan stiltegebieden. Wij geloven namelijk dat minder geluid in de leefomgeving onze gezondheid bevordert.

 

Stille plek in Scandinavië
Foto: Ursula Jernberg

Onze adviseurs

Michel van Kesteren

Adviseur milieu en ruimte

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.