DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/DGMR lanceert nieuwe corporate film: Samenmogelijkmakers

DGMR lanceert nieuwe corporate film: Samenmogelijkmakers

Duurzaamheid, veiligheid en gezondheid in gebouwen en gebieden. De opgaven zijn groot en de ambities liggen hoog. Als koploper en no-nonsense impactmaker zoeken wij naar die ene innovatieve oplossing. Dat doen we samen met opdrachtgevers die ook nieuwsgierig zijn. Met partners die ook een verder-kijken-dan-de-vraag-houding hebben. In Samenmogelijkmakers, onze nieuwe corporate video, laten we dat zien.

Corporate film Samenmogelijkmakers | DGMR

Stap extra

“In iets meer dan een minuut vertellen we ons verhaal. Van ingenieurs die kennispartner zijn, maar ook de luis-in-de-pels. We zoeken altijd naar die stap extra om de wereld duurzamer, gezonder en veiliger te maken. Wat ons betreft met een zekere nuchterheid en optimaal toepasbaar, maar waar het kan ook door het onmogelijke mogelijk te maken. Dat zorgt voor betere oplossingen en heeft meerwaarde voor komende generaties”, legt Ieke Kuijpers uit.

De film is een uitnodiging aan architecten en ontwikkelaars van vastgoed en gebieden, aan bedrijven en aannemers, aan overheden en andere adviesbureaus om samen te werken. En zo met ieders expertise te werken aan duurzame oplossingen voor de toekomst.

DGMR. Samenmogelijkmakers

 

Onze adviseurs

Ieke Kuijpers-van Gaalen

Algemeen directeur en Senior adviseur Energiebeleid

Erik-Jan van Pelt

Hoofd Communicatie

Sara van Wifferen

Communicatiemedewerker

Maak kennis met ons ingenieursbureau

Onze 250 ingenieurs en adviseurs willen de beste in hun vak zijn. We gaan niet de gebaande paden, maar zoeken de grenzen van mogelijkheden op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.