DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/DGMR en Kuiper & Burger bundelen hun krachten

DGMR en Kuiper & Burger bundelen hun krachten

Voor bedrijven die vraagstukken hebben op het gebied van milieu, veiligheid en ruimtelijke ordening slaan DGMR en Kuiper & Burger de handen ineen. Ingenieurs- en adviesbureau Kuiper & Burger is sinds kort een nieuw dochterbedrijf van DGMR en blijft onder eigen naam haar dienstverlening aanbieden.

DGMR neemt Kuiper & Burger over, ondertekening Vlnr: Michel van Kesteren (DGMR), Marc van de Pavoordt en Åsa Norrthon (Kuiper & Burger)

Groeien en verbreden

DGMR heeft jarenlange ervaring in het ontzorgen van bedrijven en industrie op de gebieden van geluid, luchtkwaliteit, trillingen, veiligheid en vergunningen. We vinden het belangrijk om opdrachtgevers zo breed mogelijk te kunnen adviseren voor hun bedrijfsactiviteiten, infra- of gebiedsontwikkeling. Om die impact te vergroten, moeten we samenwerken.

We zijn blij dat we een partner gevonden hebben in Kuiper & Burger. Zij adviseert opdrachtgevers over milieu, veiligheid en ruimtelijke ordening. Niet alleen voor (complexe) vergunningen voor bedrijven, maar ook met haalbaarheidsonderzoeken en due diligence-analyses. Bijvoorbeeld vanwege internationale inversteringsbesluiten, incidentenonderzoek en specifieke onderzoeken als stikstofdepositie, NRB, PGS en BREF.

Door zich met DGMR te verbinden, kunnen de adviseurs van Kuiper & Burger hun aanbod laten groeien en verbreden. De eerste periode werken ze voornamelijk nog vanuit hun kantoor in Gouda. Op termijn verhuist Kuiper & Burger naar de vestiging van DGMR in Den Haag.

Onze adviseurs

Michel van Kesteren

Senior adviseur milieu en ruimte

Milieu

Milieu advies | DGMR | Milieu-advies

Ons milieuadvies is er in belangrijke mate op gericht de verschillen in cultuur en belangen te overbruggen door een juiste mix van procesmatige begeleiding, beleidsontwikkeling en een goede technische uitwerking in de planvorming.

Milieu advies | DGMR | Milieu-advies

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.