DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/DGMR, 40 jaar kwaliteit en creativiteit

DGMR, 40 jaar kwaliteit en creativiteit

Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat DGMR werd opgericht door vier ingenieurs. Veertig jaar later staat er een veelzijdig bureau dat nog steeds kwaliteit met creativiteit verbindt. Reden genoeg om dit 40-jarig jubileum te vieren, zij het online.

DGMR bestaat 40 jaar

Integrale dienstverlening

In 1980 startten de ingenieurs Van Dalfsen, Gies, Meerdink en Van Rangelrooij een nieuw en onafhankelijk ingenieursbureau: DGMR. Ze wilden niet de gebaande paden lopen, maar de grenzen van de mogelijkheden opzoeken. Meedenken met opdrachtgevers om ze te verrassen met optimale en geïntegreerde oplossingen. Die passie zit nog steeds in ons dna.

Wat begon met adviezen op het gebied van bouwfysica en milieu is gaandeweg uitgegroeid tot een brede en integrale dienstverlening. Samen met opdrachtgevers zoeken we naar hoogstaande, innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving.

Paul van Bergen: “Waar we eerst voorop liepen met de energieprestatie en BREEAM zie je nu dat dit gemeengoed is geworden. Hetzelfde gaat gebeuren met WELL en circulariteit, om thema’s te noemen waarbij we vroeg betrokken waren. Ook op milieugebied wisten we de resultaten van geluidberekeningen te verifiëren met metingen via sensornetwerken en is ons softwarepakket Geomilieu nog steeds de nationale standaard voor milieuberekeningen.

Als bureau willen we impact hebben en wij lopen niet weg voor complexe vraagstukken. Dat kunnen vraagstukken in grote en kleine projecten zijn. Als wij maar worden uitgedaagd, dan zijn we op ons best.”

Onze adviseurs

Paul van Bergen

Directeur en Senior adviseur Bouwfysica en duurzaamheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.