DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Wai Kee Man gecertificeerd BREEAM-NL Gebied-expert

Wai Kee Man gecertificeerd BREEAM-NL Gebied-expert

Sinds eind januari mag collega Wai Kee Man zich BREEAM-NL Expert Gebied noemen. Ze behaalde het certificaat om complete gebieden op duurzaamheid te beoordelen volgens de BREEAM-standaard.

Wai Kee Man van DGMR is BREEAM-NL Expert Gebied

Hotspots

Wai Kee Man is de eerste gebiedsexpert binnen DGMR en één van de kleine 40 experts in Nederland. Nieuwe gebiedsontwikkelingen, maar ook de herontwikkeling van bestaande gebieden beoordeelt zij op hittestress, klimaatadaptatie en gezondheid. De methode is een framework om concreet en meetbaar gebieden te verduurzamen.

Nu kan er dus ook bij ons worden aangeklopt voor het verduurzamen van gehele industrieterreinen, parken en logistieke hotspots. Tot nu toe zijn er zes gebiedsprojecten in Nederland gecertificeerd met dit keurmerk, met opdrachtgevers als gemeentes, universiteiten en bedrijven. DGMR heeft al ruim ervaring met BREEAM-NL voor gebouwen.

Onze adviseurs

Michel van Kesteren

Adviseur milieu en ruimte

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.