DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Flyer brandveiligheid voor ondernemers

Flyer Brandveiligheid voor ondernemers

Collega Ronald Oldengarm schreef vanuit zijn rol als Lid van de vereniging van brandveiligheidsadviseurs mee aan de flyer Brandveiligheid. Hierin geeft het verbond van verzekeraars tips aan ondernemers en benadrukken zij het belang van goed advies over brandveiligheid. De boodschap aan ondernemers is neem de regie zelf in handen en laat je hierbij ondersteunen door experts.

 

Flyer brandveiligheid voor ondernemers | DGMR

Ken de risico’s

Ondernemers zijn zich vaak onvoldoende bewust van de risico’s en kunnen meer hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuzes over een goede strategie. In de flyer krijgen de ondernemers tips, zoals zorg dat je vanaf het begin met elkaar aan tafel zit om een afgestemd plan te komen. En zorg dat je de risico’s kent. Omdat Ronald dagelijks bezig is met de beste oplossingen voor brandveiligheid voor onze klanten, vond hij het belangrijk hier aan mee te werken. Door vanaf het begin brandveiligheid in het ontwerpproces mee te nemen, ontstaat er een brandveilig gebouw waar de ondernemer, medewerkers en klanten jarenlang veilig kunnen werken.

download de flyer

Onze adviseurs

Ronald Oldengarm

Adviseur brandveiligheid

Brandveiligheid

brandveiligheid explosieveiligheid DGMR

De ingenieurs en adviseurs van DGMR maken gebruik van de meeste actuele inzichten in (integrale) veiligheid. Ze zorgen ervoor dat u gebouwen en kantoren kunt bouwen en gebruiken zoals u dat wenst, zo nodig met advies dat buiten de gebaande paden gaat.

brandveiligheid explosieveiligheid DGMR

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.