DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/BBI biedt ééndaagse WELL-training

BBI biedt ééndaagse WELL-training voor Nederlandse praktijk

Op 29 november 2018 biedt Blue Building Institute (BBI) de eerste WELL-training in Nederland voor vastgoedprofessionals. WELL AP’s van het eerste uur, collega Tim Beuker (BBA) en Gerrit-Jan Teunissen (TRAJECT),  geven deze eendaagse workshop die is afgestemd op de Nederlandse praktijk in CIRCL Amsterdam.

Vitaliteit, gezondheid en welzijn

Wat is een gezond gebouw precies? Wat is de business case erachter en waar moet je dan op letten als vastgoed- of bouwprofessional? Om deze en andere prangende vragen over dit snelgroeiende thema te beantwoorden, focussen de deelnemers op diverse WELL-aspecten zoals licht- en luchtkwaliteit, voeding, beweging en mentale gezondheid. WELL gaat tenslotte uit van de mens en meet dus in welke omgeving de mens het best tot zijn recht komt qua vitaliteit, gezondheid en welzijn.

De workshop wordt gegeven door WELL Faculty Members. Dit zijn WELL Accredited Professionals, kortweg WELL AP’s, die speciaal door het International WELL Building Institute (IWBI) zijn geselecteerd. Zowel op basis van inhoudelijke kennis van en ervaring met de WELL Building StandardTM, als vanwege hun excellente didactische vaardigheden. Tim Beuker is daarnaast op verzoek van IWBI een WELL Concept Advisor voor Air & Thermal Comfort.

Voor wie?

  • Vastgoedprofessionals betrokken bij projecten die gecertificeerd worden conform de WELL Building StandardTM
  • Professionals die binnenkort in aanraking komen met de WELL Building StandardTM
  • Professionals die meer dan een globale introductie willen van de WELL Building StandardTM

Meer informatie en inschrijven

Op de BBI-site vindt u meer informatie over de training en kunt u zich onderaan inschrijven.

Onze adviseurs

Antwan van Haaren - DGMR

Antwan van Haaren

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.