DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Arjen Raue is European Lighting Expert

Arjen Raue is European Lighting Expert

Eind september ontving collega Arjen Raue zijn certificering als ELE. Na in juni cum laude geslaagd te zijn voor zijn examen bij de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde (NSVV). Daarmee hoort hij nu bij de selecte groep van European Lighting Experts (ELE). In Nederland is Arjen Raue een van de slechts dertien ELE’s.

Professioneel adviseren

DGMR en BBA Binnenmilieu beschikken nu over hoogstaande kennis op het gebied van licht en verlichting. De European Lightning Expert staat garant voor inzicht in de samenhang en gedegen advies over verlichtingstechniek en -ontwerp. Arjen Raue beoordeelt niet alleen lichtplannen, hij ontwerpt ze ook zelf en rekent ze door. Hij kent niet alleen de techniek, maar beheerst ook de regelgeving en de energie-, milieu- en visuele aspecten die bij verlichting horen.

Het ELE-examen van Arjen Raue bestond uit een verlichtingsontwerp voor een autobedrijf. Daarnaast een mondeling examen over onder andere fotometrie, visuele ergonomie,elektrotechniek en human centric lighting. De ELE-registratie heeft een geldigheid van vijf jaar en wordt bij gebleken expertise telkens met vijf jaar verlengd.

Onze adviseurs

Gertjan Verbaan

Adviseur bouwfysica

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.