DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Collega Antwan is verkozen tot WELL Concept Sound Advisor voor de WELL Building standard (WELL).

Dit team van experts over de hele wereld monitort de eisen van de WELL en zorgt voor blijvende ontwikkeling van de WELL Building Standard. Zo blijven de hoge standaarden up-to-date. Voor elk onderdeel van WELL is er een WELL Advisory, met vooraanstaande mensen uit verschillende vakgebieden, zoals onderzoekers, adviseurs en ontwerpers.

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Sound Advisory

Antwan past goed in de Sound Advisory. Als WELL consultant en WELL ambassadeur gespecialiseerd in akoestiek kan hij een goede bijdrage leveren aan dit team. Hij geeft al jaren advies als akoestisch expert en WELL expert bij grote projecten. De deelname van Antwan is belangrijk omdat hij de Nederlandse en Europese regels goed kent. Zo heeft hij invloed op de toepasbaarheid van de eisen in Nederland.

Tweede DGMR WELL Advisor

Antwan is niet de eerste collega die bij een WELL Advisory komt. Tim Beuker is dé WELL specialist in Nederland en is niet alleen WELL Faculty maar ook WELL Advisor in Concept Thermal Comfort.

Onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Akoestiek en Geluid

Akoestiek en Geluid | DGMR

In dit brede werkveld voorzien de ingenieurs en adviseurs van DGMR niet alleen aannemers en gebouweigenaren, maar ook industrie en overheidsorganisaties van onderbouwde geluidadviezen. Door onze brede expertise zetten we voor elke situatie de meest passende combinatie van activiteiten in.

Akoestiek en Geluid | DGMR

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.