DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Collega Antwan is verkozen tot WELL Concept Sound Advisor voor de WELL Building standard (WELL).

Dit team van experts over de hele wereld monitort de eisen van de WELL en zorgt voor blijvende ontwikkeling van de WELL Building Standard. Zo blijven de hoge standaarden up-to-date. Voor elk onderdeel van WELL is er een WELL Advisory, met vooraanstaande mensen uit verschillende vakgebieden, zoals onderzoekers, adviseurs en ontwerpers.

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Sound Advisory

Antwan past goed in de Sound Advisory. Als WELL consultant en WELL ambassadeur gespecialiseerd in akoestiek kan hij een goede bijdrage leveren aan dit team. Hij geeft al jaren advies als akoestisch expert en WELL expert bij grote projecten. De deelname van Antwan is belangrijk omdat hij de Nederlandse en Europese regels goed kent. Zo heeft hij invloed op de toepasbaarheid van de eisen in Nederland.

Tweede DGMR WELL Advisor

Antwan is niet de eerste collega die bij een WELL Advisory komt. Tim Beuker is dé WELL specialist in Nederland en is niet alleen WELL Faculty maar ook WELL Advisor in Concept Thermal Comfort.

Onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Een gezond gebouw met WELL

WELL AP Exam Prep Training

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

WELL AP Exam Prep Training

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.