DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/13 procent minder CO2-uitstoot

13 procent minder CO2-uitstoot

DGMR maakt zichtbaar hoe ze zich actief inzet om de CO2-uitstoot te reduceren. Om ook via de eigen bedrijfsvoering bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Infographic terugdringen CO2-uitstoot | DGMR

DGMR maakt zichtbaar hoe ze zich actief inzet om de CO2-uitstoot te reduceren. Om ook via de eigen bedrijfsvoering bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Reductie van CO2-uitstoot en vervolgens gebruik van duurzame energie is het pad dat we met de bedrijfsvoering bewandelen. Voor de periode van 1 juli 2015 tot 1 juli 2019 legden we de reductiedoelstellingen vast. Waar we per 1 juli 2017 staan, verbeelden we in de infographic MVO Planet. Ten opzichte van referentiepunt 1 juli 2015 zien we per 1 juli 2017 een daling van de CO2-uitstoot van 13 procent.

Maatregelen

Maatregelen als het gebruik van LED-verlichting in onze kantoren, een mobiliteitsregeling die het gebruik van duurzame vervoersmiddelen stimuleert en bijvoorbeeld de reductie van print/copy hebben aan het resultaat bijgedragen. De komende tijd steken we extra energie in de realisatie van onze doelstelling voor vervoer. DGMR is gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder, niveau 3; een instrument dat helpt bij de reductie van CO2.

Download de factsheet DGMR MVO Planet.

 

Onze adviseurs

Ieke Kuijpers-van Gaalen

Algemeen directeur en Senior adviseur Energiebeleid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!