DGMR/Verkeer

Verkeer

Verkeer: snelweg met autoverkeer

Balans tussen kosten en resultaat

Verbindingen zijn cruciaal in Nederland. Netwerken van wegen, water en spoorrails vormen een infrastructuur die zorgt voor mobiliteit, bereikbaarheid en welvaart. De uitdaging zit in het ontwikkelen en in stand houden van deze verbindingen voor het verkeer en oog te hebben voor verkeerslawaai. Hoe kan dit duurzaam? En wat betekent dit voor de kwaliteit van de leefomgeving?

Verkeerslawaai

Onze ingenieurs en adviseurs zetten al hun creativiteit in om te komen tot de meest verantwoorde oplossingen voor duurzaamheid, milieu en planologie. We kennen de wetgeving en kunnen via onderzoek inzicht geven in geluid, trillingen, lucht en veiligheid om te komen tot een optimale oplossing. Altijd spelen stedenbouwkundige en landschappelijke aspecten een rol. Onze adviseurs kennen de mogelijkheden en vinden de balans tussen kosten en resultaat.

Maak kennis met ons ingenieursbureau

Medewerkers DGMR 2023

Onze 220 ingenieurs en adviseurs willen de beste in hun vak zijn. We gaan niet de gebaande paden, maar zoeken de grenzen van mogelijkheden op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Medewerkers DGMR 2023

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.