DGMR/Software

Software

Toetsenbord van een laptop met software

Specialistische kennis in gebruiksvriendelijke software

In een handomdraai complexe berekeningen uitvoeren die milieu-, energie-, bouw-, installatie- en duurzaamheidsvraagstukken inzichtelijk maken en oplossen. Zonder te hoeven nadenken over relevante regelgeving, rekenvoorschriften of normen, want onze software is altijd up-to-date. Dat is wat overheden en bureaus zoeken. Specialistische kennis in gebruiksvriendelijke tools. Om grip te hebben en te houden op factoren in de omgeving en in gebouwen.

Onze specialismen

DGMR Software is actief binnen alle werkterreinen die we bij DGMR tot onze specialismen rekenen. We hebben de kennis in huis om programma’s te ontwikkelen voor onder andere industrie- en verkeerlawaai, luchtkwaliteit, brandveiligheid, bouwfysica, duurzaam bouwen, energieprestatie en installatietechniek. Niet voor niets maken ook de rijksoverheid, provincies, gemeenten, milieudiensten, architecten en bedrijven gebruik van onze hoogwaardige tools. Wij bieden pakketten voor geluid en luchtkwaliteit, voor bouw, energie en brand en voor installatie.

Maak kennis met ons

Onze 200 experts willen de beste in hun vak zijn. We gaan niet de gebaande paden, maar zoeken de grenzen van mogelijkheden op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.