DGMR/Software

Software

Specialistische kennis over software, zoals Geomilieu, BINK, ENORM, Bouwtrend en MPGcalc.

Specialistische kennis in gebruiksvriendelijke software

In een handomdraai complexe berekeningen uitvoeren die milieu-, energie-, bouw-, installatie- en duurzaamheidsvraagstukken inzichtelijk maken en oplossen. Zonder te hoeven nadenken over relevante regelgeving, rekenvoorschriften of normen, want onze software is altijd up-to-date. Dat is wat overheden en bureaus zoeken. Specialistische kennis in gebruiksvriendelijke tools. Om grip te hebben en te houden op factoren in de omgeving en in gebouwen.

Onze specialismen

DGMR Software is actief binnen alle werkterreinen die we bij DGMR tot onze specialismen rekenen. We hebben de kennis in huis om programma’s te ontwikkelen voor onder andere industrie- en verkeerslawaai, luchtkwaliteit, brandveiligheid, bouwfysica, duurzaam bouwen, energieprestatie en installatietechniek. Niet voor niets maken ook de rijksoverheid, provincies, gemeenten, milieudiensten, architecten en bedrijven gebruik van onze hoogwaardige tools.

Wij bieden pakketten voor geluid en luchtkwaliteit zoals Geomilieu. Voor bouw, energie en brand bieden we bijvoorbeeld Energieadvies en Brandveiligheid. En voor installatie gaat het onder andere om BINK Modeller.

Maak kennis met ons ingenieursbureau

Medewerkers DGMR 2023

Onze 220 ingenieurs en adviseurs willen de beste in hun vak zijn. We gaan niet de gebaande paden, maar zoeken de grenzen van mogelijkheden op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Medewerkers DGMR 2023

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.