DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Overlijdensbericht van Theo Gies

Overlijdensbericht van Theo Gies

Afgelopen weekend overleed geheel onverwacht onze voormalig directeur ir. Theo Gies op 82-jarige leeftijd. Als één van de oprichters en naamgever stond Theo in 1980 aan de wieg van het huidige DGMR. Tot aan zijn afscheid in 2000 was hij directeur en het gezicht van onze Arnhemse vestiging. Theo was en blijft de grondlegger van onze nieuwsgierigheid en vernieuwingsdrang.

Theo Gies, oud-directeur en oprichter van DGMR Theo op bezoek bij ons 40-jarig jubileum in 2020

 

Theo was een bescheiden raadgevend ingenieur die voor klanten praktische oplossingen bedacht. In zijn werk en voor zijn collega’s was hij altijd een groot inspirator en motiverende kracht. Onder zijn leiding groeide ons DGMR-kantoor in Arnhem uit tot een waardevolle speler in de markt.

“We zijn geschokt door het plotselinge overlijden van Theo. Zijn betrokkenheid bij DGMR bleef altijd heel groot. Hij sloeg geen evenement over. Tijdens ons 40-jarig jubileum in 2020 gaf hij nog aan hoe trots hij was op de positie die DGMR heeft ingenomen als gespecialiseerd, toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau”, aldus directeur Paul van Bergen.

Alle medewerkers van DGMR wensen zijn vrouw Joke, zijn dochters José en Dorenda en de verdere familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke periode.