DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Overlijdensbericht Gerard Meerdink

Overlijdensbericht Gerard Meerdink

Gisteren overleed na een kort ziekbed voormalig directeur Ir. Gerard Meerdink op 73-jarige leeftijd. Gerard Meerdink was in 1980 medeoprichter van DGMR en was tot aan zijn afscheid in 2005 directeur en het gezicht van onze Haagse vestiging. Zijn wens om als ingenieurs- en adviesbureau vernieuwend bezig te zijn en kwaliteit met creativiteit te combineren, zit nog steeds in de genen van onze organisatie.

 

Gerard was een gedreven raadgevend ingenieur die niet alleen voor zijn klanten klaar stond maar ook met veel empathie een hechte organisatie van DGMR heeft gemaakt.

“Het overlijden van Gerard heeft ons diep getroffen. We verliezen in hem een betrokken oud-collega die regelmatig zijn belangstelling toonde bij activiteiten van DGMR. Hij was bijzonder trots op de ontwikkeling die DGMR heeft doorgemaakt tot het huidige, toonaangevende bureau in de markt”, zegt DGMR-directeur Paul van Bergen.

Alle medewerkers van DGMR wensen zijn vrouw Mia, zijn zonen Frits en Eelco met hun gezinnen, en verdere familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke periode.