DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Lokale duurzaamheid stimuleren met NLdoet 2019

Lokale duurzaamheid stimuleren met NLdoet 2019

Jaarlijks gaan collega’s van DGMR op verschillende plekken in Nederland met veel plezier aan de slag voor NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Zo ook dit jaar. We steken de handen uit de mouwen voor partijen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Onderhoud tuin Greens voor NLdoet 2019

Maatschappelijk

Vanuit ons kantoor in Arnhem gingen collega’s met gereedschap en kwast aan de slag bij Buurthuis De Overkant in Presikhaaf. Anderen tuinierden bij dagopvang De Vuurplaats in Arnhem. Collega’s van ons Haagse kantoor richtten zich op de biodynamische zorgtuin Greens in Den Haag. In Norg hielpen collega’s uit kantoor Drachten met de aanplant van bomen en struiken voor Staatsbosbeheer Noordsche Veld.

DGMR vindt het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Veel klanten maken gebruik van onze expertise op het gebied van duurzaamheid. We willen duurzaamheid ook op lokaal niveau stimuleren. Daarnaast dragen deze activiteiten ook bij aan het saamnhorigheidsgevoel om waardevolle dingen te ondernemen. Ook hierin kunnen we onze plezier en passie kwijt.

 

Klussen bij buurthuis in Arnhem voor NLdoet

DGMR voor NLdoet in Noordsche Veld
Foto: Albert Broekman

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.