DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Maar liefst 17 nieuwe stagiaires en afstudeerders bij DGMR!

Maar liefst 17 nieuwe stagiaires en afstudeerders bij DGMR!

We zijn trots om onze 17 nieuwe afstudeerders en stagiairs te mogen verwelkomen en te helpen met de vooruitgang van hun studie.

We zijn trots om onze 17 nieuwe afstudeerders en stagiairs te mogen verwelkomen en te helpen met de vooruitgang van hun studie. De komende maanden zullen zij in hun gekozen vakgebied ervaring opdoen en hierin worden ondersteund door de experts van DGMR.

Jaarlijks bieden wij studenten de mogelijkheid om bij ons stage te komen lopen of hun afstudeeronderzoek bij ons te doen. Dit jaar zijn we er bijzonder trots op dat zoveel studenten ons hebben benaderd voor een stage- of afstudeerplek. Als organisatie willen we ze graag de ruimte bieden om zichzelf verder te ontwikkelen en creëren we hier voldoende mogelijkheden voor.

Wij wensen ze een leerzame maar ook zeker een plezierige tijd bij DGMR toe!

Ben jij bezig met een technische opleiding en wil jij, net zoals onze huidige stagiairs en afstudeerders, bij ons aan de slag? Kijk dan bij onze vacatures voor de mogelijkheden! Ook voor starters hebben wij diverse mogelijkheden.

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!