DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Excursie Het Eemhuis met presentatie DGMR

Excursie Het Eemhuis met presentatie DGMR

Op dinsdag 10 november 2015 organiseert KIVI een excursie naar Het Eemhuis in Amersfoort. Tijdens de excursie geeft collega Peter Bijvoet een toelichting op het ontwerp en de totstandkoming.

Foto: Scagliolabrakkee / © Neutelings Riedijk Architecten

Op dinsdag 10 november 2015 organiseert KIVI een excursie naar Het Eemhuis in Amersfoort. Tijdens de excursie geeft collega Peter Bijvoet een toelichting op het ontwerp en de totstandkoming van dit project.

DGMR is als adviseur bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering bij dit project betrokken geweest. Het Eemhuis is een markant gebouw, ontworpen door Neutelings Riedijk Architects, dat een bezoek meer dan waard is. 

Het Eemhuis biedt ruimte aan vier belangrijke Amersfoortse culturele instellingen: Kunsthal KadE, Bibliotheek Eemland, Archief Eemland en Scholen in de Kunsten. Als aardlagen liggen de functies nu bovenop elkaar, waardoor ze voor hun ontsluiting direct al van elkaar afhankelijk zijn.

Kijk voor meer informatie over deze excursie op de website van KIVI.

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!