DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/DGMR op GTL: duurzame geluidschermen

DGMR op GTL: duurzame geluidschermen

Op de eerste dag van het congres over Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit (GTL), dinsdag 6 november aanstaande in Hoevelaken, presenteert DGMR in samenwerking met Van Campen Build een objectieve beoordeling van geluidschermen.

Foto: Van Campen Build

Objectief meetbaar

De eindproducten voor geluidschermen opnieuw en anders beoordelen. Om stappen te maken op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, is beter inzicht nodig in het gebruik van bouwmaterialen voor infraproducten als geluidschermen. Ook financieel en maatschappelijk is er winst te behalen.

Hoe? Door allereerst duurzame noise reduction devices en andere (wegen)bouwproducten objectief meetbaar te maken. Tijdens de presentatie definiëren collega Ydo Schuuring en Ron Hydra van Van Campen Build het begrip duurzaamheid en maken het stapsgewijs objectief meetbaar. CO2-footprint, Life Cycle Analyse en hergebruik zijn begrippen die langskomen.

GTL-congres

De presentatie ‘Objectief meetbaar maken van duurzame Noise Reduction device‘ vindt plaats op dinsdag 6 november 2018 om 16.00 uur in zaal 5.

Het GTL-congres vindt op 6 en 7 november 2018 plaats in Expo Hoevelaken. Er zijn tientalle lezingen, enkele discussiefora en een infomarkt. DGMR Software en Sensornet zijn met een stand aanwezig op de beursvloer.
Kijk voor meer informatie op de site van GTL-congres.

Onze adviseurs

Ydo Schuuring, DGMR

Ydo Schuuring

Adviseur duurzaamheid en gezondheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.