DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/4x DGMR tijdens Euronoise 2018

4x DGMR tijdens Euronoise 2018

Met maar liefst vier presentaties levert DGMR een bijdrage aan Euronoise 2018 dat van 27 tot 31 mei op het Griekse eiland Kreta gehouden wordt.

Akoestici en geluidexperts uit heel Europa komen tussen 27 en 31 mei aanstaande bij elkaar om te praten over een diversiteit aan geluidthema’s. De nieuwe Europese rekenmethode CNOSSOS is zo’n thema dat collega Hans van Leeuwen vormgeeft, samen met Arnaud Kok van het RIVM en Simon Shilton van Acustica, als een ‘structured session’. In dit blok vinden een aantal presentaties plaats, waaronder die van collega Tim Vergoed over de evaluatie en validering van CNOSSOS in Nederland. Collega Rob Witte zoomt in op industrielawaai in relatie tot CNOSSOS.

Ook geeft Rob Witte een presentatie over NEPTUNES, een internationaal project dat werkt aan het terugdringen van geluidoverlast in havens. Hij richt zich op het onderdeel geluidmetingen. Verder verzorgt Hans van Leeuwen samen met Paul de Vos van Satis een presentatie over de beheersing van geluid en trillingen dat door railverkeer veroorzaakt wordt en de belangrijkste topics welke de komende jaren van belang zijn en worden.

Bekijk het volledige programma van Euronoise 2018. Na dit event publiceren we de presentaties die DGMR tijdens dit Europese event hield.

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.