DGMR/Medewerkers/Teun van Veldhuizen

Teun van Veldhuizen

Adviseur brandveiligheid en beveiliging
"Teun adviseert in praktische oplossingen en streeft naar een goede kwaliteit in de uitvoering."

Teuns werkbeleving

Na mijn studie bouwkunde heb ik jarenlang gewerkt als bouwkundige in het architectenvak. Hierbij  heb ik brede ervaring opgedaan in het ontwerp- en uitvoeringstraject. Deze kennis gebruik ik om de verschillende partijen zo goed mogelijk te adviseren over veiligheidsvraagstukken met maakbare oplossingen. Op deze wijze kan ik mijn bijdrage leveren aan een goed en functioneel ontwerp voor de opdrachtgever.

Met mijn interesse in bouwmaterialen en hun gedrag onder brandcondities, streef ik naar het realiseren van een brandveilig gebouw door een correcte toepassing van brandveiligheidsproducten in de bouwuitvoering.”

Wat Teun bezig houdt

“Het werken bij DGMR biedt mij de mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan bijzondere projecten in Nederland. Hierbij vind ik het belangrijk om een goed contact met de klant te hebben. Soms kan de wens van een klant niet helemaal gerealiseerd worden, omdat de veiligheid dan niet gewaarborgd is. Op dat soort momenten is het belangrijk de klant mee te nemen in de afwegingen die wij maken, zodat zij begrijpen waarom deze nodig zijn.”

Teun denkt mee over

  • Vraagstukken brandveiligheid en/of beveiliging, integrale afstemming tussen beide disciplines.
  • Brandveiligheidsvraagstukken in het ontwerp en uitvoeringstraject, met aandacht voor maakbaarheid en detaillering, zodat de daadwerkelijke realisatie van brandveiligheid is gewaarborgd.
  • Oplossingen bedenken die zoveel mogelijk aansluiten bij de visie van de opdrachtgever en ontwerpende partijen.
  • Gebouwinspecties op het gebied van brandveiligheid en beveiliging. Aansluitend daarop een praktische advisering voor herstel of alternatieve oplossingen.

 

Stel uw vraag aan Teun!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.