DGMR/Medewerkers/Robert Bos

Robert Bos

Adviseur Industrie, verkeer en milieu
"Robert is een gedreven expert op milieukundig gebied. Hij heeft een brede interesse en neemt weloverwogen beslissingen."

Roberts werkbeleving

“Ik houd me bezig met verschillende vakgebieden zoals industrielawaai, luchtkwaliteit en externe veiligheid. Daarnaast verdiep ik mij graag in nieuwe onderwerpen, bijvoorbeeld in de ontwikkelingen die spelen voor het aspect stikstofdepositie. Ik wil graag begrijpen hoe iets in elkaar zit. Zo heb ik een brede achtergrond, wat helpt in het oplossen van milieu- en ruimtevraagstukken. Er spelen tenslotte vaak meerdere thema’s een rol. De projecten die ik uitvoeren richten zich op advisering van bedrijven, maar ook woningbouw of gebiedsontwikkeling.”

Wat Robert bezig houdt

“In mijn werk vind ik de combinatie van techniek, wetgeving en samenwerken met anderen erg leuk. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik al ruim 12 jaar met veel plezier bij DGMR werk. Hierbij beleef ik veel plezier om samen met klanten op zoek te gaan naar de oplossingen voor hun vraagstukken.

Naast het werk vind ik reizen erg leuk, zowel het bezoeken van steden als ongerepte natuur. Verder vind ik het leuk om te lezen, een film of serie te kijken en te sporten.”

Robert denkt mee over

  • Milieu- en ruimtevraagstukken voor bedrijven en industrieterreinen.
  • Gebiedsontwikkeling op milieubelaste locaties.
  • Technische uitdagingen op het gebied van geluid, luchtkwaliteit en externe veiligheid.

Stel uw vraag aan Robert!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.