DGMR/Medewerkers/Martijn Agricola

Martijn Agricola

Senior adviseur Brandveiligheid

Martijns werkbeleving

“Met veel plezier help ik mensen in het vinden van oplossingen op het gebied van brandveiligheid. Ik ben goed op de hoogte van bouwregelgeving. Daardoor kan ik u de weg wijzen in relevante regelgeving. Maar belangrijker: ik ben in staat om voorbij de regels te kijken naar de functie van de wet. Hierdoor kan ik creatieve oplossingen bedenken.

Mijn achtergrond bij brandweer en gemeenten stelt mij in staat verschillende zienswijzen samen te brengen in projecten. In ontwerptrajecten vertegenwoordig ik de disciplines van DGMR en bewaak ik proces en deadlines: ik vind het belangrijk om te worden gewaardeerd om mijn betrouwbaarheid en kwaliteit.”

Wat Martijn bezig houdt

“Het is inspirerend om in een organisatie als DGMR te mogen werken. DGMR speelt een belangrijke rol bij ontwerptrajecten door een breed scala aan specialistische kennis op vele onderwerpen binnen de bouw.

Mijn persoonlijke expertise betreft het vakgebied brandveiligheid, maar ik vertegenwoordig namens DGMR ook andere vakgebieden aan de ontwerptafel. Als adviseur brandveiligheid kan ik ook een bijdrage leveren op het vlak van duurzaamheid, een thema dat ook buiten mijn werk een grote rol speelt. Zo is het mijn ambitie onze oude Friese woonboerderij volledig energie neutraal te maken.”

Martijn denkt mee over

  • Brandveiligheid van ontwerp tot en met gebruik.
  • Specifieke rookbeheersingsvraagstukken.
  • Koppeling tussen praktijk en theorie.
  • Meedenken in een ontwerpteam.

Stel uw vraag aan Martijn!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.