DGMR/Medewerkers/Machiel Huisman

Machiel Huisman

Adviseur Bouwfysica en akoestiek
"Machiel is flexibel en denkt vanuit zijn passie voor bouwen praktisch mee om te komen tot een integrale oplossing."

Machiels werkbeleving

“Ik haal plezier uit het creëren van dingen. Het mooie aan bouwen vind ik de beleving die mensen hebben van een gebouw. Bouwfysica speelt in op die beleving en daaraan bijdragen geeft mij voldoening in mijn werk. Vragen die spelen buig ik graag om in concrete antwoorden. Binnen mijn vakgebied heb ik een breed interessegebied waardoor ik meerdere disciplines mee kan laten wegen in mijn advies.”

Wat Machiel bezig houdt

“Ik houd van het werken in teamverband, dit uit zich ook in mijn vrije tijd. Ik heb een passie voor veel verschillende teamsporten, waarbij voetbal mijn grootste passie is. Dit komt door zowel de fysieke als de mentale aspecten in teamsport. Elkaar meeslepen en scherp houden om samen tot je doel te komen, maar ook de ontspanning die je met elkaar kunt hebben, vind ik belangrijke aspecten.

Mijn werk zie ik ook als een teamsport. Zowel intern met collega’s als extern binnen een projectteam heb je elkaar nodig voor een succesvol project. Door mijn flexibiliteit kan ik mij gemakkelijk aanpassen naar een rol die op dat moment nodig is binnen een team.”

Machiel denkt mee over

  • Integraal ontwerpen vanuit bouwfysica, duurzaamheid en akoestiek.
  • Toepassing van BIM tijdens en na het ontwerpproces.
  • Onderzoeken op het gebied van bezonning.

Stel uw vraag aan Machiel!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.