DGMR/Medewerkers/Joris Kahlert

Joris Kahlert

Adviseur brandveiligheid
“Joris is een uitstekende vakman, die complexe regelgeving en ingewikkelde berekeningen bijzonder helder kan overbrengen.”

Joris’ werkbeleving

“Al tijdens mijn studie HTS Bouwkunde werd ik geïnspireerd door praktische toepassingen voor brandveiligheid en de afstemming met de brandweer. Een aantal jaren werkte ik als bouwkundige voor architectenbureaus en maakte tijdens projecten in theatertechniek kennis met de adviseurs van DGMR. Hun integrale kijk op vraagstukken sprak me zó aan, dat ik in 2010 bij hen in dienst trad.

Als adviseur voel ik me een spin in het web. Ik stem vraagstukken af met onze experts; in brandveiligheid, maar ook in andere disciplines en met bijna alle andere partners in een ontwerpteam. Ondanks het specialistische werk ben ik toch betrokken bij vrijwel het gehele ontwerp. Ik ontwikkel me steeds verder en krijg de kans om aan bijzondere projecten te werken.

Bij het toelichten van oplossingen aan opdrachtgevers en partners komt mijn tekenervaring goed van pas; door abstracte zaken te visualiseren is het gemakkelijker om goede keuzes te maken. Zo komen we samen tot praktische, betaalbare en vooral maakbare oplossingen.”

Wat Joris bezig houdt

“In mijn werk gaat het vrijwel altijd om maatwerk- oplossingen, want elk gebouw is anders – of het wordt anders gebruikt. Daarom ben ik continu bezig mijn vakkennis op peil te houden en me te verdiepen in de problematiek van opdrachtgevers. Dat is heerlijk om te doen en het zorgt voor variatie in het werk. Het is boeiend om steeds weer met andere mensen samen te werken.

De meeste voldoening haal ik uit projecten waarbij DGMR vanaf het begin tot aan het einde betrokken wordt. Projecten waarvoor wij alle registers opentrekken, klanten die hun vraagstuk écht grondig uitgewerkt willen hebben. Maar ook projecten waarbij we pas later betrokken worden, bijvoorbeeld om een fout te corrigeren of de schade te beperken, kunnen uitdagend zijn. Een klant of partner de helpende hand toesteken, dat past mij heel goed.”

Joris denkt mee over

  • Brandveiligheidsconcepten en de keuze van brandveilige materialen.
  • Gedetailleerde uitwerking in de bouwvoorbereidingsfase en uitvoeringsbegeleiding.
  • Het praktische gebruik van een brandveilig gebouw.
  • De afstemming tussen bouwkundige, installatietechnische en organisatorische werkzaamheden.

Stel uw vraag aan Joris!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.