DGMR/Medewerkers/Erik Meijerink

Erik Meijerink

Adviseur Bouwfysica en duurzaamheid
"Erik is een echte teamspeler die de schakel vormt tussen alle partijen en de adviesdiensten die DGMR aanbiedt."

Eriks werkbeleving

“Dat ik in de bouw zou terechtkomen, stond al lang vast. In mijn rol als bouwfysisch adviseur komen alle facetten van het bouwen samen die mij interesseren: een comfortabel binnenklimaat in een duurzaam gebouw met aandacht voor (bouwfysisch) detailleren, regelgeving en de uiteindelijke gebruiker. Daar doen we het namelijk voor.

Dat ik niet alleen op papier adviseer en berekeningen maak, maar dat ik uiteindelijk door het gebouw kan lopen waar ik al zo lang aan heb gewerkt, is de kers op de taart! Het project waar ik het meest trots op ben is De Trip in Utrecht, betrokken vanaf de tenderfase tot na oplevering.”

Wat Erik bezig houdt

“Ik ben altijd eerlijk in mijn rol als adviseur. Ik wil mijn kennis delen en begrijpelijk maken. Met de juiste toelichting op de eisen creĆ«er ik meer draagvlak. Alleen zo komen we samen verder en ontstaan de slimste oplossingen.

Al vind ik werken hartstikke leuk en interessant, mijn vrije tijd is mij veel waard. Ik ben zoveel mogelijk buiten. Dat kan in onze mooie tuin zijn, maar ook met hardlopen, wielrennen of met de familie een stevige wandeling maken. Ik verheug me altijd om op vakantie te gaan en ik heb dan speciale aandacht voor architectuur en natuur (vogels spotten).”

Erik denkt mee over

  • Integraal ontwerpen met focus op bouwfysica en duurzaamheid.
  • Ondersteuning in alle fases van het bouwproces; van het eerste schetsontwerp tot na de oplevering.
  • Complexe gebouwen met meerdere gebruiksfuncties.
  • Het ontwerpen en realiseren van duurzame gebouwen, bijvoorbeeld in de rol als BREEAM-expert.

Stel uw vraag aan Erik!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.