DGMR/Medewerkers/Dennis Sanders

Dennis Sanders

Adviseur akoestiek en geluid
“Dennis streeft altijd graag naar een prettige werk- en leefomgeving. Belangrijk daarbij is om in begrijpelijke taal uit te leggen hoe dit kan worden bereikt.”

Dennis’ werkbeleving

Wij worden in onze werk- en leefomgeving veelvuldig blootgesteld aan hoge en vaak onnodige geluidsniveaus. Het vastleggen (meten) daarvan er vervolgens samen met opdrachtgever en andere betrokkenen op zoek gaan naar een stillere oplossing is fantastisch om te doen.

Dit uit te denken maar, praktisch invulling aan te geven en achteraf te checken (door opnieuw te meten) levert alleen maar meer tevreden mensen op, dat drijft me. Het is mooi om in begrijpelijke taal aan een dergelijke proces invulling te geven.
Het is mooi om te zien hoe bewustwording bij alle betrokkenen kan leiden tot gezamenlijke houding van dit gaan we voortaan gelijk goed doen.

Wat Dennis bezig houdt

Het programma met de muis, daarin werd in de jaren ‘70 al uitgelegd hoe alles werkt. Dat fascineert mij nog steeds. Dit zie ik niet alleen vaak, maar ook graag terug in mijn dagelijks leven, zowel zakelijk als privé.

Naast mijn werk houd ik ervan om erop uit te trekken en wat te zien van mijn leefomgeving. Ik geniet van het buitenzijn in de natuur en kom graag in contact met mensen. Ik houd mij in mijn vrije tijd dan ook graag bezig met social dancing en paardrijden.

Dennis denkt mee over

  • Technische en organisatorische (industriële) geluidsvraagstukken.
  • Evenementen (monitoring en beleid).
  • Geluidsruimteverdeelplannen en geluidsboekhoudingen.

Stel uw vraag aan Dennis!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.