DGMR/Adviseurs/Daan Perfors

Daan Perfors

Adviseur akoestiek, installatiegeluid en trillingen
“Daan heeft een brede kennis op het vakgebied geluid. Zijn hart ligt bij het speuren naar een passende en constructieve oplossing.”
Daan Perfors - DGMR

Daans werkbeleving

“Geluidhinder is een steeds groter wordend probleem in de samenleving. Er wordt steeds compacter op en door elkaar gebouwd, waarbij de voorkeur uitgaat naar lichte bouwconstructies. Dit staat op gespannen voet met (comfort)installaties en de mondigheid van de samenleving.

Van een akoesticus wordt in beginsel een technische oplossing verwacht, maar in de praktijk gaat het steeds vaker ook over commUnIKatie. Deze mix van het speuren/onderzoeken en het helder kunnen toelichten van een vraagstuk maakt het werk uitdagend.”

Wat Daan bezig houdt

“Het is niet voor niks dat ik jarengeleden, na een stageperiode bij DGMR, wist welk beroep ik wilde gaan uitoefenen. Inmiddels meer dan 11 jaar aan praktijkervaring op de vakgebieden bouwakoestiek, installatiegeluid en trillingen kan ik stellen: er is nog zoveel te ‘beleven en te ontdekken’.

Naast het op een gezonde manier hard werken, ben ik graag bij mijn gezin, familie en vrienden. Verder houd ik van de natuur verkennen dicht bij huis of aan de andere kant van de wereld.”

Daan denkt mee over

  • Klachtanalyse en oplossingen op basis van metingen.
  • Bouwakoestisch ontwerp en meting in gebouwen en industrie, met name culturele projecten.
  • Geluid en trillingen van installatietechniek in gebouwen en industrie, zowel inpandig als naar de (woon)omgeving.
  • Trillingsbeheersing in weg- en railverkeerprojecten (planstudies en maatregelen).

Stel uw vraag aan Daan!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.