DGMR/Medewerkers/Coen van der Graaf

Coen van der Graaf

Specialist bouwfysica & WELL Performance Testing Agent
"Coen is een praktische en sociale adviseur die altijd denkt aan de menselijke maat."

Coen’s werkbeleving

“Mijn interesse ligt bij het uitwerken van bouwfysische knelpunten in de bouw. Juist in de ontwerpfase vind ik het interessant om te puzzelen met ieders belangen en met de kwaliteit van de eindgebruiker hoog in vaandel. Mijn klanten en mijzelf geef ik graag inzicht in situaties. Daarom word ik enthousiast van het meten van de parameters geluid, thermisch comfort en luchtkwaliteit.

De meeste ontwerpteams richten zich op duurzaamheid, waarbij het gebouw centraal staat. Bij mij staat de mens centraal. WELL spreekt mij aan omdat dit gaat over de gezondheid van de werknemers in het gebouw. Het is ook een stuk uitgebreider dan alleen de standaard bouwfysische onderwerpen. Die breedte spreekt mij aan. Zo kijk ik bijvoorbeeld ook naar de waterkwaliteit, voedsel en de routing in het gebouw.”

Wat Coen bezig houdt

“Ik ben graag onder de mensen en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In mijn werk draag ik graag bij aan de verbetering van het comfort van de leef-en werkomgeving. Ik ben een sociaal en vrolijk persoon en sta altijd open voor nieuwe ideeën en bijzondere projecten die met comfort en gezondheid te maken hebben.”

Coen denkt mee over

  • WELL Performance
  • Gezonde, duurzame en comfortabele kantoren, woningen en scholen met oog voor de gebruiker
  • Breed georiënteerde bouwfysica waar comfort en productiviteit hand in hand gaan
  • Meten is weten; klachtanalyse en oplossingen op basis van metingen

Stel uw vraag aan Coen!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.