DGMR/Medewerkers/Arno de Pree

Arno de Pree

Senior adviseur Industrie, Verkeer en Milieu
“Arno werkt graag aan een goede samenhang tussen werk- en leefomgeving. Belangrijk voor hem daarbij is om met alle stakeholders te komen tot een realistisch, fair proces en/of toekomstbestendig eindproduct.”

Arno’s werkbeleving

“Ik ben al ruim 20 jaar bij DGMR betrokken. In deze tijd heb ik mezelf ontwikkeld tot een allround adviseur voor akoestische adviesprojecten. In mijn advieswerk spelen projecten rond industrielawaai een voorname rol. Ik ga samen met mijn team en mijn opdrachtgever voor een pragmatische aanpak. Ik geef doelgericht advies en ga voor creatieve oplossingen die praktisch uitvoerbaar zijn. Bij dit alles staat transparantie en een no-nonsense instelling voorop.”

Wat Arno bezig houdt

“Ik vind een gezond en flexibel evenwicht tussen werk en privé belangrijk. In mijn werk liggen diverse en complexe uitdagingen waar ik vol voor ga. Door mijn gezin kom ik tot rust en staat gezelligheid voorop. Daarnaast sport ik graag, waarmee ik fysiek aan mijn trekken kom. Hobby’s als lezen geven rust en complexe kaart- en bordspellen geven mij veel plezier en scherpen mijn communicatieve en strategische vaardigheden op informele wijze. Dit alles zorgt voor mijn balans in het leven. ”

Arno denkt mee over

  • Milieuaspecten of handhavingskwesties bij bedrijven.
  • Geluidsproblematiek rond gezoneerde industrieterreinen.
  • Oplossingen voor ‘op slot zittende’ industrieterreinen.
  • Milieueffecten van nieuwe of aangepaste infrastructuur.

Stel uw vraag aan Arno!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.