DGMR/Medewerkers/Anneke Meulenaar

Anneke Meulenaar

Adviseur Brandveiligheid

Anneke’s werkbeleving

“Graag help ik onze opdrachtgevers met het ontwikkelen van hun (ver)bouwplannen op het gebied van brandveiligheid. Op een efficiënte manier en zodanig dat het past bij het beoogde gebruik. Door mijn bredere kennis van het Bouwbesluit ben ik in staat om verder te kijken dan de eisen voor brandveiligheid. Ik overzie de invloed van keuzes op andere aspecten en kan hierin heel gericht adviseren.

Processen hebben mijn interesse en door mijn achtergrond bij een architectenbureau ben ik goed in staat onderscheid te maken tussen zaken die in een eerder of later stadium aandacht nodig hebben. Zo kan ik mogelijke knelpunten op tijd naar voren halen.”

Wat Anneke bezig houdt

“Magisch vond ik vroeger de tekentafels bij een architectenbureau in de stad. Dat puzzelen op papier, dat leek me geweldig. Dat puzzelen doe ik nu op een andere manier, elke dag.

Het is fijn om bij DGMR te werken met communicatief vaardige collega’s met veel knowhow. We puzzelen samen met veel verschillende partijen aan mooie projecten op diverse locaties. De grootte van een project is daarbij voor mij niet relevant.

Door mijn ervaring als docent Bouwbesluit bij de BOB ben ik in staat om vragen van opdrachtgevers, architecten, bouwers en andere teamleden op een passende en inlevende manier te beantwoorden.”

Anneke denkt mee over

  • Brandveiligheid van (ver)bouwprojecten en de uitwerking daarvan.
  • Gelijkwaardige oplossingen.
  • Het integraal laten voldoen van (ver)bouwprojecten aan de regels van het Bouwbesluit.

Stel uw vraag aan Anneke!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.