DGMR/Medewerkers/Adriënne Maassen

Adriënne Maassen

Senior adviseur Industrie, verkeer en milieu

Adriënne’s werkbeleving

“Het werk bij DGMR geeft veel afwisseling: zo ben je bezig met een vraagstuk van een particulier, die een woning langs een drukke weg wil gaan bouwen, en vervolgens heb je een afspraak bij Rijkswaterstaat om de verbreding van een rijksweg door te spreken. De advisering is veelzijdig, waarbij je steeds weer andere opdrachtgevers spreekt. Het geeft me veel voldoening als een project is gerealiseerd en men het resultaat in ‘het veld’ ziet.

Ik zie mijn werk als adviseur niet alleen als bijdrage aan ‘het rekenbureau’, maar ook het bureau waar opdrachtgevers terecht kunnen met (beleids)vragen rond een project. Als een vraag wordt gesteld denk ik ook meteen aan de vragen die na deze vraag kunnen komen. Goed projectmanagement omvat naar mijn idee accuraat werken, maar vooral ook het nakomen van afspraken.”

Wat Adriënne bezig houdt

“Ik ben al geruime tijd werkzaam bij DGMR en heb me binnen het bureau kunnen ontwikkelen tot adviseur. Het werk is de laatste tijd aan het veranderen: er wordt meer gevraagd dan alleen een berekening, de opdrachtgever wilt écht worden geadviseerd. Deze verandering vind ik begrijpelijk en ook heel uitdagend.

Naast het werk vind ik het heerlijk om met de hond een wandeling te maken en daarbij te genieten van de natuur. Het draaien van een bardienst op de sportclub vind ik heel gezellig en zou dan het liefst een praatje maken met iedereen.”

Adriënne denkt mee over

  • Ontwikkelingen en aanpassing van (landelijke) infrastructuur en de milieugevolgen daarvan.
  • Ontwikkelingen omtrent infrastructuur en beleidsvraagstukken.
  • Technische en juridische problemen op het gebied van geluid en luchtkwaliteit.
  • Complexe rekenmodellen voor vraagstukken op het gebied van verkeer.

Stel uw vraag aan Adriënne!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.