DGMR/Stagiair / afstudeerder

Stagiair / afstudeerder

Stagiairs en afstudeerders bij DGMR

DGMR brengt jou verder

Wij bieden jou graag de mogelijkheid om bij ons stage te komen lopen of je afstudeeronderzoek bij ons te komen doen. Wanneer je dit bij ons doet, ga je ervaring opdoen bij een bureau dat werkt aan een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving. Wij bieden jou graag de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor de inspirerende opdrachten, specialistische vakkennis, uitstekende begeleiding en ondersteuning.

Stage lopen of afstuderen bij DGMR?

  • Leren van experts op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en gezondheid
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als inhoudelijk
  • Werken aan veelzijdige en diverse opdrachten
  • Een open en informele sfeer

Ben je student, die een technische opleiding volgt bij een hbo of universiteit, dan nodigen we je van harte uit om nader kennis te maken.

Onze stage-/afstudeerplekken

Locatie: Arnhem Locatie: Den Haag Locatie: Drachten Bouwfysica Brandveiligheid Duurzaam bouwen Geveltechniek Trillingen HBO WO Student Fulltime Parttime

Stagiair of Afstudeerder Bouw

Locatie: Arnhem Locatie: Den Haag Locatie: Drachten Industrie Milieu Verkeer HBO WO Student Fulltime Parttime

Stagiair of Afstudeerder Industrie, Verkeer en Milieu

Locatie: Den Haag Software HBO Student Fulltime Parttime

Stagiair Software

Ervaringen van onze stagiairs en afstudeerders

“Een zeer goede stage-ervaring gehad bij DGMR. Veel verantwoordelijkheden, eigen initiatieven, zeer interessant om de ontwerpvergaderingen bij te wonen.”

“Bij DGMR heb ik een leuke en leerzame stage gehad, waarbij ik met veel facetten van de geluidwereld in aanraking ben gekomen (praktisch en theoretisch). Hierdoor heb ik mij breed kunnen oriënteren en ook de samenhang kunnen onderzoeken.”

“Gedurende mijn afstudeeronderzoek was ik veel op pad om geluid te meten. Dit zorgde ervoor dat het onderzoek geen abstracte dataverwerking was. Het op pad zijn voor de metingen en de verwerking achteraf zorgde voor een goede diversiteit. Daarnaast was de begeleiding prima wat geresulteerd heeft in een mooi cijfer en dat ik nu met veel plezier alweer 1,5 jaar werkzaam ben bij DGMR.”

Vind je niet de stage-/afstudeerplek die je zoekt?

Zie je jezelf bij ons passen? Geef bij ons aan waar je naar op zoek bent
en laat je CV achter.

Open sollicitatie