Nieuwbouw

Wat maakt een nieuw gebouw nu eigenlijk duurzaam, comfortabel en zelfs productief? Het begint bij uw ambitie, maar voor de invulling komt veel kijken. Moet uw nieuwbouw circulair worden? Wat is eigenlijk nodig om het energieleverend of BENG te krijgen? En als een gebouw invloed heeft op de productiviteit van mensen, met welke maatregelen kunt u die dan verhogen? Uiteraard moet de nieuwbouw ook brandveilig zijn. Hoe voldoet u aan de juiste wetgeving in uw plannen?
 

Bewezen en beproefd, nieuw en innovatief

De adviseurs van DGMR kennen de vragen, denken en ontwerpen mee voor concrete ontwerpoplossingen. Met onze ervaring en de up-to-date kennis van wetgeving en richtlijnen in het achterhoofd dagen we onszelf uit om creatieve oplossingen te bedenken voor uw vraagstuk. Zonder de realiteit te verliezen. Soms is het een combinatie van bewezen en beproefde oplossingen, soms volledig nieuw en innovatief.

Optimale en maakbare oplossingen

Geen enkele oplossing is hetzelfde. Het ontwikkelen van een frisse school of een theater is nu eenmaal anders dan de realisatie van een kantoor of wooncomplex. Door hun specialisme weten onze adviseurs wat er in uw markt speelt. Tegelijkertijd kijken ze over de grenzen van hun eigen vakgebied heen om u de meest optimale oplossing te bieden. Onze oplossingen zijn maakbaar en sluiten aan op de randvoorwaarden die u stelt, zoals budget, gebruik, architectuur en wetgeving. 

 

Gerelateerde informatie

 
Nieuwbouw | DGMR