DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Symposium – Gevels en brandveiligheid: meer dan een buitenkant

Symposium - Gevels en brandveiligheid: meer dan een buitenkant

Een gevel is meer dan een mooie buitenkant. Symposium 28 september 2017 over gevels en brandveiligheid. Dit DGMR evenement vindt plaats bij Cinemec in Ede.

Gevels en brandveiligheid meer dan een buitenkant

Een gevel is meer dan een mooie buitenkant. U als ontwerper, bouwer of toezichthouder weet dat. Maar waar moet je nu op letten als je een brandveilige gevel wil maken? Brandvoortplanting, brandoverslag, branddoorslag, gedrag van (combinaties van) materialen, geveldetailering. Wat zegt de regelgeving daarover? En wat betekent dat in uw praktijk en uw verantwoordelijkheid in de keten? Laat u bijpraten door brandveiligheid- en gevelexperts!

Op donderdag 28 september 2017 van 13.00 tot 17.30 bij Cinemec Ede

Noteer de datum alvast in uw agenda!

Specialisten van DGMR en de brandweer delen hun kennis over brandveiligheid en gevels in korte presentaties. Niet alleen met theorie, maar ook vanuit praktijkvoorbeelden. Lessen trekken uit Londen en de situatie in Nederland in beeld brengen. We sluiten af met een forumdiscussie.

Eind augustus ontvangt u meer informatie over het programma en sprekers.

Vragen? Of wilt u zich alvast aanmelden? Neem contact op met Sabrina Bannink, evenement@dgmr.nl of 088 3467 520.

Onze adviseurs

Peter van de Leur

Adviseur brandveiligheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!