DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Gevels & brandveiligheid

Gevels & brandveiligheid

Op donderdag 28 september aanstaande houdt DGMR het symposium Gevels & brandveiligheid: meer dan een buitenkant bij Cinemec in Ede.

Symposium Gevel & brandveiligheid | DGMR

Op donderdag 28 september aanstaande houdt DGMR het symposium Gevels & brandveiligheid: meer dan een buitenkant bij Cinemec in Ede. 

DGMR merkt door de vragen die haar brandveiligheids- en gevelexperts krijgen, dat er onduidelijkheid is over wat een brandveilige gevel is. Waarop moet je letten? Wat zegt de regelgeving over brandover- en doorslag, gedrag van (combinaties van) materialen en geveldetaillering? En wat betekent dat in de praktijk?

Specialisten van DGMR en van de brandweer delen actuele kennis over brandveiligheid en gevels in korte presentaties. Niet alleen met theorie, maar ook vanuit praktijkvoorbeelden. Om lessen te trekken uit de brand in de Grenfell Tower in Londen en de situatie in Nederland in beeld te brengen.

Programma

Het symposium biedt ontwerpers, bouwers en toezichthouders de kans om in een middag bijgepraat te worden over de stand van zaken in Nederland. Het programma start om 13.00 uur en kent vijf korte presentaties gevolgd door een forumdiscussie. De bijeenkomst sluit om 17.00 uur af met een borrel. 

Bekijk het volledige programma.

Aanmelden

Via het online inschrijfformulier kunnen deelnemers zich aanmelden voor het symposium Gevels & brandveiligheid: meer dan een buitenkant. De kosten voor deelname bedragen €60,- p.p.

 

Onze adviseurs

Johan Koudijs

Adviseur brandveiligheid

Peter van de Leur

Adviseur brandveiligheid

Christiaan de Wolf

Adviseur geveltechniek

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.