DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Beleving in Pathé De Kuip

Beleving in Pathé De Kuip

Pathé presenteerde in De Kuip twee nieuwe bioscoopervaringen met 4DX-technologie in een zaal en Dolby Cinema in een andere zaal. DGMR adviseerde over akoestiek en brandveiligheid.

Pathé De Kuip Rotterdam, 4DX | DGMR

Pathé presenteerde in De Kuip twee nieuwe bioscoopervaringen met 4DX-technologie in een zaal en Dolby Cinema in een andere zaal. DGMR adviseerde over akoestiek en brandveiligheid. 

Akoestiek

Op 6 december was de introductie van 4DX en Dolby Cinema in Nederland. Pathé liet de pers en het verbouwteam ervaren wat het is om in een 4DX-zaal een film te beleven. Bewegende stoelen, geur, wind, mist, rook zijn enkele van de twintig 4D-effecten die nu mogelijk zijn. Om een maximale geluidsbeleving te creëren, was DGMR ingeschakeld om te adviseren over de akoestiek.

Veilig vluchten

Daarnaast vroeg Pathé aan DGMR om bij de verbouw van de 4DX-zaal en Dolby Cinema zaal opnieuw naar de brandveiligheid te kijken. Het plan voor brandveiligheid zette DGMR zo op dat de vluchtroutes helder zijn en over voldoende capaciteit beschikken, zodat een veilige ontvluchting gegarandeerd is.

Ook Pathé De Munt in Amsterdam beschikt nu over 4DX-zalen, waarvoor DGMR adviseerde over akoestiek en brandveiligheid. Ook daar beleven bezoekers nu een indrukwekkend, comfortabele en veilige filmavond.

 

Gerelateerde informatie:

 

Pathé De Kuip Rotterdam, dolby cinema | DGMR

Onze adviseurs

Paul Zwartjes

Adviseur bouwfysica

Ronald Oldengarm

Adviseur brandveiligheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.