Drukbezochte gebruikersdag

vrijdag, 05 mei 2017

De Geomilieu Gebruikersdag 2017 die DGMR Software in april in het Utrechtse Muntgebouw hield, was de drukstbezochte ooit. 

Veel bezoekers kwamen af op de 21e Geomilieu Gebruikersdag om te worden bijgepraat over de ontwikkelingen in de markt. Niet alleen op het gebied van milieu, maar ook van softwareproducten. Zo refereerde directeur Richard Schmidt aan de nieuwe Geomilieu-modules Zonebeheer en Trillingen. Ook passeerden de overname van BINK Software en de ontwikkeling van trendanalysetool Bouwtrend de revue. Tom Commandeur (TU Delft) nam de bezoekers mee in onderzoeksproject 3D4EM, bedoeld om 3D-Geodata via Geomilieu te ontsluiten.

Helpbutton

Naast de plenaire presentaties volgden de Geomilieugebruikers workshops die inzoomden op modules als Advanced, Verkeerslawaai, Industrielawaai en Luchtkwaliteit. Nieuw waren de workshops over Zonebeheer en Trillingen die met veel enthousiasme bij gebruikers werden ontvangen. Aan het eind van de middag ontvingen de bezoekers een handige helpbutton die direct contact legt met het nieuwe DGMR Topdesk.

Lees het uitgebreide verslag Geomilieu Gebruikersdag 2017 op de website van DGMR Software.

 

Gerelateerde informatie

 

Geomilieu Gebruikersdag 2017 | DGMR
Geomilieu Gebruikersdag 2017 | DGMR