Software

In een handomdraai ingewikkelde berekeningen uitvoeren die milieuvraagstukken inzichtelijk maken of energieprestaties laten zien. Zonder te hoeven nadenken over relevante regelgeving, rekenvoorschriften of normen, want die zijn altijd up-to-date. Dat is wat overheden en bureaus zoeken. Specialistische kennis in gebruiksvriendelijke sofware. Om grip te hebben en te houden op factoren in de omgeving of in gebouwen.  
 

Kennis in huis

DGMR Sofware is actief binnen alle werkterreinen die we bij DGMR tot onze specialismen rekenen. We hebben de kennis in huis om software te ontwikkelen voor onder andere industrie- en verkeerlawaai, luchtkwaliteit, brandveiligheid, bouwfysica, duurzaam bouwen en energieprestatie. Niet voor niets maken ook de rijksoverheid, provincies, gemeenten, milieudiensten, architecten en bedrijven gebruik van onze standaard software, zoals Geomilieu en ENORM.

Software op maat

Specifieke vragen vragen om software op maat. We werken graag samen met onze opdrachtgevers aan de allerbeste oplossing. Door de ruime IT-kennis en de wetenschappelijke kennis over milieu en bouw levert DGMR Software krachtige tools af. 

 

Gerelateerde informatie

 
Software | DGMR