Budgetneutraal verduurzamen

donderdag, 30 maart 2017

Collega Frank Jakobs presenteert samen met Sjoerd Groen van ABC Nova op Building Holland dat verduurzaming van huisvesting budgetneutraal kan. 

'Verduurzaam nu je huisvesting, want niks doen is net zo duur!', zo luidt de titel van de bijeenkomst die plaatsvindt op woensdag 12 april (14.40 - 15.00 uur) in RAI Amsterdam. DGMR en ABC Nova refereren daarbij aan de grote opgave die er ligt om de bestaande bouwvoorraad te verduurzamen en een gezonde werkomgeving te creëren. Het jaar 2020 komt steeds dichterbij. Het is tijd voor serieuze stappen, zo benadrukken de inleiders.

Budgetneutraal

Frank Jakobs en Sjoerd Groen staan stil bij de tegenwerping: verduurzamen vraagt investeringen en is niet rendabel. Tijdens hun presentatie onderbouwen ze budget neutraal verduurzamen mogelijk is. Aan de hand van gerealiseerde voorbeeldprojecten laten ze de mogelijkheden zien. Met een doorkijk naar gemeentelijk vastgoed. Omdat gemeenten een voorbeeldrol hebben om de eerste stappen te zetten.

Building Holland

Building Holland is een driedaags evenement dat start op 11 april 2017. Het kreeg als titel mee '(Re)Building the Future' om het samen bouwen aan de toekomst van Nederland te onderstrepen. Zo'n 125 sprekers presenteren in drie dagen hun visie. Op de beursvoer zo'n 150 exposanten die de stand van zaken laten zien.

Kom op 12 april a.s. ook luisteren naar de presentatie van Frank Jakobs en Sjoerd Groen en vele anderen. U kunt u gratis registreren voor een bezoek aan Building Holland.

 

Building Holland 2017 | DGMR