Brandveiligheid

Bij brandveiligheid draait het allereerst om mensenlevens. Hoe zorgt u ervoor dat bij het ontwerpen, (ver)bouwen en gebruiken van uw nieuwe of bestaande gebouw de veiligheid geregeld is? Met uw ambitie moet u minimaal voldoen aan de wettelijke voorschriften. Wilt u de lat hoger leggen, omdat bijvoorbeeld objecten of gebouwen van kunsthistorische waarde beschermd moeten worden? Of omdat de continuïteit van uw bedrijfsvoering daarom vraagt? Wat uw beweegredenen ook zijn, u kunt terugvallen op de expertise van DGMR.
 

Gehele levenscyclus

De adviseurs van DGMR maken gebruik van de meeste actuele inzichten in brandveiligheid en integrale veiligheid. Ze ondersteunen u daarmee bij uw verantwoordelijkheid tijdens de gehele levenscyclus van een gebouw. Dit resulteert in hoogwaardig advies, dat in veel gevallen tot slimme oplossingen leidt en u helpt om kosten te besparen.

Brandveiligheid op maat

'Ontzorgen' is voor ons het sleutelbegrip bij de keuzes die we samen met opdrachtgevers maken om tot brandveiligheid op maat te komen. Of het nu gaat om een advies op één of enkele onderdelen, of om de begeleiding over het gehele traject. Vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering of exploitatie kunt u rekenen op DGMR. 

Gelijkwaardige oplossingen

Onze adviseurs zorgen ervoor dat u gebouwen kunt bouwen en gebruiken zoals u dat wenst, zo nodig met advies dat buiten de gebaande paden gaat. Bij gelijkwaardige oplossingen komt het soms op een flinke dosis overtuigingskracht aan, waarbij de wettelijke voorschriften slechts het uitgangspunt zijn. DGMR adviseert vanuit fundamentele inzichten in het verschijnsel brand en maakt gebruik van risicoanalyses om brandveiligheid op maat te bieden.

 

Gerelateerde informatie

 
brandveiligheid | DGMR