DGMR/Medewerkers/Hans Bosch

Hans Bosch

Productmanager
“Hans is een autoriteit op het gebied van bouwfysica en installatietechniek. Door zijn uitgebreide praktijkkennis is hij in staat om complexe vraagstukken beheersbaar te maken met gebruik van gebouwmodellen en slimme rekensoftware. Hans is daarmee de ideale man om complexe normen en regelgeving toegankelijk te maken met eenvoudig te bedienen rekensoftware.”

Hans’ werkbeleving

“Door mijn achtergrond in verschillende vakgebieden – architectenbureaus, ingenieursbureaus, bouw- en woningtoezicht, onderwijs en softwareleveranciers – heb ik een goed beeld van de markt en de wijze waarop de gebruikers van onze software hun werkzaamheden verrichten. Door gebruik te maken van mijn achtergrond en ervaring, ondersteun ik ons team van ontwikkelaars bij de ontwikkeling van producten en tools die geschikt zijn voor het hele beroepenveld. Dit gaat van eenvoudig te bedienen standaardoplossingen tot zeer gespecialiseerde software voor de veeleisende ingenieurs. Mijn belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat alle softwareproducten voldoen aan de in de regelgeving en publicaties gestelde eisen.”

Wat Hans bezig houdt

“Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw- en installatietechniek zet ik mijn kennis en ervaring in voor het maken van prachtige software. Het is mijn doel om onze klanten met behulp van onze software goede en hoogwaardige adviezen te laten geven.”

Hans denkt mee over

  • Ontwikkelen van goede, snelle en betrouwbare software voor de bouw- en installatietechniek.
  • Bouwbesluit, onderdelen Gezondheid, Energie en Milieu, en regelgeving voor de installatietechniek.
  • Warmte- en vochttransport in constructies en dynamische simulaties van binnenklimaten en installaties.
  • Energieprestatie combineren met slimme verwarmings- en installatietechnieken.

Stel uw vraag aan Hans!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.