DGMR/Medewerkers/Gerard van Kempen

Gerard van Kempen

Adviseur milieu
"Gerard is een bevlogen strategisch adviseur met focus op industrie en gebieden."

Gerard’s werkbeleving

“Alweer zo’n 30 jaar geleden verrichtte ik mijn eerste geluidmeting. Sindsdien heb ik vele duizenden technische, planologische en beleidsmatige onderzoeken uitgevoerd en begeleid. Gebruikmakend van een mix van kennis, ervaring, creativiteit, communicatie, mensenkennis en ondernemerschap. Steeds weer anders, steeds weer vernieuwend.

Het is fantastisch om in teams samen te werken aan bedrijfs- en gebiedsontwikkelingen, met een scherp oog voor leefomgeving en natuur. Heel duurzaam, verantwoord en in balans. Het geeft energie om gezamenlijk waarde toe te voegen en het pad naar de toekomst uit te stippelen. De verwachtingen overtreffend.”

Wat Gerard bezig houdt

“De combinatie van techniek, omgeving en mensen boeit mij. Mijn kracht is deze drie aspecten optimaal te laten presteren, zo doelgericht als mogelijk en met een goede balans tussen analyse en operationaliteit. Ik ben gewend om in teamverband en multidisciplinair samen te werken.

Een paar kenmerken: beschouwend, zelfstandig, communicatief vaardig, ondernemend, betrouwbaar, meedenkend (zowel procesmatig als strategisch), belangstellend en met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Altijd relationeel en lerend ingesteld. Door van elkaar te leren komen we het verst. Eerst de goede dingen doen, om daarna de dingen goed te doen”.

Gerard denkt mee over

  • Nieuwvestiging, bedrijfsontwikkeling en -uitbreiding.
  • Fusies en overnames, due diligence milieu en ruimte.
  • Communicatie, presentatie en stakeholder management.
  • Milieustrategie, milieuvergunning, bestemmingsplan, omgevingsmanagement, mediation en gerechtelijk deskundige milieuonderzoeken: geluid, lucht, geur, gevaar, licht.

Stel uw vraag aan Gerard!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.