ing. Richard Schmidt

06 10 54 44 44

088 346 79 00

Richard denkt mee over:

  • toegankelijk maken van regelgeving, richtlijnen en normen met gebruiks-vriendelijke software
  • voorspellen en berekenen van milieu en duurzaamheidsimpact met software
  • inzichtelijk maken van geluid, luchtkwaliteit en veiligheid voor alle stakeholders in een gebied, van bestuurder tot burger
  • ontwikkelen van complexe software-producten, zowel standaard als volledig op maat voor de opdrachtgever

Richard's werkbeleving

"Al meer dan 25 jaar ben ik bezig met het ontwikkelen van commerciële software binnen de vakgebieden milieu, brandveiligheid en duurzaam- heid. Softwareontwikkeling is een mooi vak, waarbij de projecten en producten hebben bijgedragen aan meer inzicht in complexe vraagstukken.

Ik krijg veel voldoening als het weer is gelukt om gebruiksvriendelijke softwareproducten te ontwikkelen waarmee het werk sneller, slimmer en beter kan worden gedaan. Hierbij breng ik graag de klanten, inhoudelijk deskundigen en de opdracht- gever bij elkaar. Het blijft voor mij een uitdaging om nieuwe technologie steeds weer goed te laten werken in de branches waarin wij actief zijn."

Wat Richard bezig houdt

"Ik ben een specialist met kennis op veel ICT-vlakken en diverse onderwerpen. Het is een must om je in de verschillende vakgebieden van ICT te verdiepen, maar het is net zo belangrijk om goed met mensen samen te werken en hen te inspireren tot mooie prestaties. De combinatie van kennis, ondernemen, mensen, commercie en techniek blijft mij steeds weer boeien."

Stel uw vraag aan Richard

Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.Selecteer de 'G'